Du kan göra en förhandsreservation till Helsingfors-Vanda flygplats parkering upp till 6 månader i förväg, senast 2 timmar före din ankomst. Reservationens minimi tid är ett dygn och maximi 45 dygn. Om du vill parkera för en längre tid, vänligen kontakta parkeringens service nummer +358 20 708 3200.

På sidan för förhandsreservation väljer du parkeringstid och -område. Efter betalning för du en bokningsbekräftelse via mail. När du går in på en parkeringsplats känner kameran igen ditt registreringsnummer vid grinden. Om bommen inte öppnas kan du kontakta kundtjänst via telefonknappen på bommen.

För användare av Moovy-appen kommer parkeringen att visas som normal parkering i appen och bokningen bekräftas först vid utträde.

Observera att parkeringspriset baseras på en daglig avgift. Avgiften debiteras enligt hela dagar, även om du inte skulle parkera en hel dag.